INTERIØRKONSULENT
 

SØM AV GARDINER, LIFT
OG
SOLSKJERMING

  EGEN SYSTUE
   
   
  KURSET INTERIØRGLEDE
  Kursprogram 4 kvelder
  Kursprogram minikurs
  Kursoversikt
 

  Om Maris interiørhjelp/kontakt
  Nyttige linker
   
  • Oppslag fra Dine penger nr. 5, 2008
  • Fra boligmessen "Gjør din bolig bedre 2007"
  • Reportasje i Talefoten her!
   
 
SAMARBEIDSPARTNERE:
   
 
   
 
   
 
   
 
INTERIØRGLEDE,
kursprogram over 4 kvelder
 

Dag 1: Finn din personlige stil

Første kvelden på interiørkurset er en spennende og kreativ kveld der vi vil finne frem til hver enkelts personlige interiørstil. Hvilke farger, former og stemninger passer til akkurat deg? Hva skal til for at du får et hjem du virkelig trives i? Vi ser på ulike muligheter og finner frem til hva som passer akkurat deg og ditt hjem. Gled deg til å bruke litt tid på deg selv og på det som gir akkurat deg glede!

Ta med interiørblader til klipp og lim oppgaver!

Dag 2: Skap din personlige stil

Denne kvelden skal vi se på hva du kan gjøre for å skape din personlige stil. Du vil få en rekke tips til hvordan du med enkle virkemidler kan skape store forandringer. Vi vil gå mer i dybden når det gjelder farger og materialer, og vi vil ta for oss et konkret rom i hjemmet ditt. Ved å ta utgangspunkt i et konkret rom, vil du på en enkel måte lære å få det beste ut av det du har. En kreativ kveld med masse gode tips og idéer.

Hvis mulig, ta med bilder av rommet som du ønsker å forandre.

Dag 3: Store forandringer - enkle virkemidler

Denne kvelden vil vi bruke tid på hele hjemmet ditt. Du vil få en rekke gode tips for å skape helhet og en harmonisk stil i hele huset. Vi ser på hvilke rom som fungerer best i hjemmet ditt og hvilke som fungerer dårligst. Vi tar for oss rom for rom og ser på hvordan du på en enkel måte kan få det du allerede har til å fungere enda bedre.

Ta med én eller to gjenstander som representerer din stil!

Dag 4: Et hjem med personlighet

Siste kvelden er en herlig kveld der du vil få hjelp til å skape, ikke bare et flott hjem, men et personlig hjem. Vi går igjennom de ulike rommene i hjemmet dit og gir de det lille ekstra som gjør at hjemmet ditt får sjel og blir et levende og personlig hjem. Du får hjelp til å skape egne stemninger som passer til de ulike rommene, du får tips som kan hjelpe deg til å skape de rette detaljene. Vi ser på hvordan du kan sette mer fokus på det som betyr mye for deg og vi ser på hvordan du kan skape et varmt og personlig hjem for deg og de du er glad i.

PS: Siste kvelden tar vi for oss nyheter innen tekstiler og tapeter, og jeg viser div. løsninger for solskjerming, lift, gardiner, mm.

Ta med en personlig gjenstand som betyr mye for deg!


Påmelding til Mari Leholt, tlf. 934 54 832 eller mleholt@online.no

Velkommen skal du være!

 
     

 

   
BBB
Webdesign: Blindheim Grafisk - Sist oppdatert: 12. januar 2009